Producten

Red Diamond biedt u een vorm van automatiseren waarin flexibiliteit en kostenbesparing centraal staan. Uw bedrijfsprocessen verhuizen naar het internet, u beschikt over uw eigen domein waar uw bedrijfsapplicaties draaien. De voordelen zijn dat deze applicaties voor u overal beschikbaar zijn en dat u geen additionele software nodig heeft. Het enige wat u gebruikt is een web browser. Naast producten op maat voor uw organisatie biedt Red Diamond ook standaard producten:
 
Dynamic Site Builder
De Dynamic Site Builder stelt u in staat uw website online aan te passen. Een webbeheerder is niet meer nodig. Met een webbrowser en een internetaansluiting past u direct de lay-out en content van uw site aan. Wijzigingen hoeven niet meer doorgevoerd te worden door een externe partij zodat u direct de veranderingen ziet op het web.
 
Tijdregistratie/ Facturatie
Wanneer u mensen in dienst heeft die hun uren moeten verantwoorden is dit het ideale product voor u. Via het internet vullen uw medewerkers hun uren in, direct in uw systeem. Dit flexibele systeem geeft uw medewerkers overal de mogelijkheid om de urenverantwoording te volbrengen. U heeft direct inzicht in de geschreven uren en hoeft niets meer in een ander systeem over te nemen. Een aanvullende module op dit systeem is de Facturatie. Deze module zet de geschreven uren om in facturen voor uw klanten. Hoe u de facturen ook wilt hebben, per medewerker, per klant, per project of een combinatie, de Facturatie module bouwt uw facturen automatisch op zoals u wilt.
 
Web shop met IDeal
Een complete webshop met iDeal betaalmogelijkheid hoeft niet duur te zijn. Met behulp van Aspdotnetstorefront.com richten wij een webshop voor in, voor een paar duizend euro heeft u een ingerichte werkende shop in uw eigen vormgeving. Red Diamond verzorgt de hosting van uw shop en met behulp van een web browser kunt u producten en pagina's toevoegen of wijzigen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
 
Wij hebben de volgende additionele koppelingen gebouwd op aspdotnetstorefront: